6. okt. 2010

Små Majspandekager



Serveres som frokostret med en salat og lidt godt brød eller som tilbehør!

Små majspandekager
1 dåse majs (320 g), 1 dl mel, 1 tsk. bagepulver, 2 æg, hakket forårsløg, salt, peber, lidt hønse boullion pulver (bruges MEGET i Israel som krydderi ellers prøv jer frem med andre krydderier der kan give lidt smag) og olie til stegning.
Ingedienserne røres sammen med en ske. Kom dejen på panden og steg pandekagerne i rigeligt olie indtil de er gyldne. Lægges op på et stykke køkkenrulle så lidt af olien kan trække ud og serveres varme.

2 kommentarer:

  1. For Søren Tina!! Jeg har først opdaget denne blog NU!! Jeg er jo klart gået glip af noget. Mit mundvand har ofte rendt når jeg har læst om den mad i laver i Isral, så jeg håber du lægger en masse gode opskrifter herud.. Super dejlig blog, tak for det.
    Knus
    Louise

    SvarSlet
  2. Den er også helt ny jeg har bare lagt opskrifterne ind fra den anden blog. Dejligt at se dig her Louise♥

    SvarSlet