19. apr. 2013
Amerikanske Kanelpandekager
Disse små pandekager smager skønt - en blanding af en kanelsnegl og pandekage. De er hurtige at lave og smager ekstra godt med lidt ahornsirup over og frugt til.
Amerikanske Kanelpandekager
Ca. 12 stk.
Pandekagerne:
2 kopper mel
1/2 tsk. bagepulver
2 spsk. sukker
1 1/2 kop mælk
1/2 kop vand
1 æg let slået sammen
(1 kop er lig med 2 1/2 dl)
Kanel fyldet:
120 g meget blødt smør
1 kop puddersukker
1 spsk. kanel
Ingredienserne til pandekagerne røres sammen og dejen stilles i køleskabet 15 min.
Ingredienserne til kanelfyldet røres sammen med en elspisker.
Kanelfyldet kommes i en engangs sprøjtepose eller lille plasticpose hvor lidt af enden er klippet af . Pandekagerne steges i lidt olie. Efter at dejen er kommet på panden sprøjtes fyldet på pandekagen i cirkler.
Pandekagen vendes.
Serveres med lidt frugt og evt. ahornsirup over.
Etiketter:
Amerikanske Kanelpandekager,
Bagværk,
Morgenmad
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar