4. dec. 2013

Tofu schnitzel

Mange er lidt “bange” for at prøve tofu, men denne opskrift er måske en god start. Schnitzlerne smager ganske fantastisk. Dette er den veganske udgave og derfor bruger jeg chili sauce istedet for æg. Chili saucen er nu god til alle slags schnitzler da den giver en dejlig smag. Hvis I vil vide mere om tofu har jeg skrevet dette indlæg.

Tofu

Tofu schnitzler
  • 1 blok tofu
  • Sød chili sauce
  • Panko rasp
  • Mel
Tofuen lægges i pres mellem to viskestykker med noget tungt over i ca. 20 min. Hvis man ikke har tid er det ikke nødvendigt men det gør tofuen mere fast hvis man gør det. Tofuen skæres ud i aflange stykker lidt ligesom fiskefingre men ikke så tykke. Stykkerne vendes i mel, chili sauce og panko rasp. De steges på panden til de er gyldne. Kan serveres med kartofler, ris osv.


post signature

Ingen kommentarer:

Send en kommentar