18. mar. 2013

Israelske sesam småkager



Lækre og lette israelske sesam småkager. Gode til en tår kaffe eller en lille snack. Man kan selv vælge hvor mange forskellige nødder og kerner man blander i udover sesamfrøene.

Israelske sesam småkager
Ingredienser:
2 æg
2.5 dl sukker
1.25 dl olie
500 g sesamfrø
2.5 dl blandede nødder og kerner - græskarkerner, solsikkekerner, valnødder osv.
2.5 dl mel
1 tsk. bagepulver

Æg, sukker og olie røres sammen (skal ikke piskes) og derefter tilsættesresten af ingredienserne.
En bradepande beklædes med bagepapir og smøres med lidt olie (jeg bruger min oliespray). Dejen smøres ud i panden og firkanter ridses i dejen. Bages ved 170 grader i ca. 30 min. Småkagerne bliver sprøde kort efter at de er taget ud af ovnen.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar