6. dec. 2014

Veganske frikadeller

Her i huset er disse veganske frikadeller en af favoritterne. Lette at lave uden diverse bønner osv. der skal lægges i blød osv. Man kan selv bestemme form og størrelse og så beregne stegetiden derefter. Bruger dem både i burgere og som mindre frikadeller. Og selv de største kødelskere overgiver sig til disse!
 Veganske frikadeller

1 dåse kikærter (340g)
1 dåse majs (340g)
Godt med hakket frisk koriander (hvis det ikke fåes kan man bruge persille)
1/2 tsk. tørret koriander
1/2 tsk. paprika
1/2 tsk. spidskommen
Reven skal af en citron
3 spsk. mel
Salt

Alle ingredienserne blendes godt sammen. Blandingen kan enten formes til omkring 5 store burgere og der derefter sættes i køleskabet i en halv time så de bliver mere faste. Blandingen kan også sættes i køleskabet i en halv time og så formes som frikadeller. Eller bare formes så godt man nu kan uden tid i køleskabet ;-) Ikke lave dem for tykke! Steges ca. 5 min. på hver side.
God appetit!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar